Fractional RF Microneedling

Η συσκευή Fractional Rf Microneedling, συνδυάζει δύο διαφορετικές αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικές τεχνολογίες που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια για την αναγέννηση του δέρματος. 

Είναι η νεότερη γενιά microneedling  σε συνδυασμό με την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων (RF). Στην ουσία πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία που επιτυγχάνει την αναδιαμόρφωση και τη σύσφιξη των ιστών του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ, των χεριών και του σώματος, χωρίς πόνο σχετικά με άλλες μεθόδους, και με ελάχιστο ως μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Η Συσκευήιξ διαθέτει  μία κεφαλή Cryo, η οποία εφαρμόζεται πριν και μετά την θεραπεία Fractional RF Microneedling, καθιστώντας την έτσι ανώδυνη και μειώνοντας κατά πολύ την αίσθηση καύσου, που θα προκαλούσε σε άλλη περίπτωση η μη χρήση της. 

Η συσκευή διαθέτει και κεφαλή Fractional RF no needling, με την οποία διοχετεύεται ισχυρή ενέργεια RF από την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος, ως τα βαθύτερα στρώματά  τους ινοβλάστες να παράξουν νέο κολλαγόνο. Η κεφαλή αυτή έχει Fractional λειτουργία, δηλαδή δρα σε τμήμα της επιδερμίδας και όχι σε ολόκληρη την επιφάνεια αυτής. 

Με τον τρόπο αυτό δεν επιδρούμε σε όλη την επιδερμίδα αλλά επεμβαίνουμε σε πολύ μικρά σημεία, βαθιά, μέσα από το δέρμα δημιουργώντας μικρές θεραπευτικές ζώνες. Γύρω από αυτές τις ζώνες υπάρχει υγιής επιδερμίδα, η οποία έρχεται να καλύψει πολύ γρήγορα τις μικροσκοπικές αυτές περιοχές ώστε να επιτευχθεί  η επούλωση του δέρματος ταχύτερα. 

Η συσκευή διαθέτει επίσης κεφαλή με μονή βελόνα για την καταστροφή των σμηγματογόνων αδένων, όπου χρειάζεται, για τον περιορισμό της ακμής. 

Η κεφαλή της Συσκευής Fractional RF Microneedling χρησιμοποιεί μονωμένες ή μη μικροβελόνες, που μπορούν να εισχωρήσουν σε διάφορα ρυθμιζόμενα βάθη στο δέρμα,  με ταυτόχρονη μεταφορά ενέργειας μέσω των ραδιοσυχνοτήτων ως θερμότητα στο κατώτερο επίπεδο της επιδερμίδας. Οι βελόνες και η θερμότητα δημιουργούν  στοχευμένο μικροτραυματισμό, χωρίς όμως να προκαλείται επιδερμική βλάβη. Έτσι διεγείρονται οι αυξητικοί παράγοντες (gene factors) του οργανισμού,  με αποτέλεσμα να ξεκινά αυτόματα η διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων, πυροδοτώντας τον φυσικό μηχανισμό αποκατάστασης του δέρματος.

Επειδή η ενέργεια αποδίδεται απευθείας στο χόριο, λόγω των μικροβελόνων, και δεν μεταφέρεται μέσω της επιδερμίδας, δεν προκαλεί θερμική βλάβη στην επιδερμίδα. Δεν υπάρχει έτσι κίνδυνος μεταφλεγμονώδους υπερμελάχρωσης ή μόνιμης υπομελάχρωσης. Επίσης, το πλεονέκτημα της συσκευής Fractional RF Microneedling έγκειται στο γεγονός ότι επιτυγχάνει πιο ενισχυμένη επούλωση του δέρματος, καθώς οι ζώνες που βρίσκονται ενδιάμεσα (Fractional – κλασματική λειτουργία) δεν επηρεάζονται και λειτουργούν ως αποθήκες ανεπηρέαστων θυλάκων, οι οποίοι ξεκινούν και υποβοηθούν τη διαδικασία επούλωσης.

Η συγκεκριμένη συσκευή, προσφέρει μια ασφαλέστατη και εντυπωσιακά αποτελεσματική θεραπεία δρώντας στο βαθύ χόριο και στην επιδερμίδα, βελτιώνοντας θεαματικά πληθώρα αισθητικών προβλημάτων.

Που ενδείκνυται:

Η  Fractional RF Microneedling συσκευή για να αντιμετωπίσουμε περιπτώσεις Χαλάρωσης του Δέρματος, Ρυτίδες Προσώπου, Ματιών και Λαιμού, Φωτογήρανσης, Διευρυμένων Πόρων και Ρύθμισης του Σμήγματος, περιπτώσεις Ακμής και Ανάπλασης των ουλών αυτής, καθώς και σε κάθε είδους Ουλές.

Ταυτόχρονα είναι πολύ αποτελεσματική για την Σύσφιξη του Δέρματος όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και σε δύσκολες περιοχές του σώματος (Βραχίονες, Κοιλιά, Μηροί, Γόνατα) καθώς και για τις ενοχλητικές Ραγάδες

Η συσκευή Fractional RF Microneedling είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος.

Μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε  σκούρα ή μαυρισμένα δέρματα. 

Πλεονεκτήματα – Χαρακτηριστικά

  • Tρισδιάστατη Σύσφιξη
  • Αποτελέσματα ανόρθωσης
  • Εστιασμένη Θέρμανση Ιστών
  • Δεν υπάρχει κίνδυνος εγκαυμάτων
  • Ατομικές κεφαλές θεραπείας 
  • Ελάχιστο πόνο 
  • Ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας

Leave a Comment

Subscribe

A lead capture sample form

Τηλέφωνο : 694.51.81.776

E-mail: info@mediteclab.gr