Lipofreeze 360

Το πολυμηχάνημα Lipofreeze 360 είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

Διαθέτει λειτουργία Κρυολιπόλυσης 3D, Cavitation, Ραδιοσυχνοτήτων (RF) και Lipolaser.

Η 3D Cryolipolisis είναι από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για την μείωση του λίπους η οποία επιτυγχάνεται με την ελεγχόμενη παρατεταμένη έκθεση των λιποκυττάρων σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε την νέκρωσή των λιποκυττάρων και την απομάκρυνσή τους, μέσω της λέμφου. Η μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων είναι μόνιμη. Η θερμοκρασία ψύξης της συσκευής φτάνει έως  -14 βαθμούς Κελσίου.

Η νέα τεχνολογία 3D Κρυολιπόλυσης υπερέχει της συμβατικής μεθόδου καθώς προσφέρει δυνατότητα τρισδιάστατης κρυογλυπτικής με την χρήση των ειδικών κεφαλών που μπορούν να δράσουν στα περισσότερα σημεία του σώματος. Οι κεφαλές αυτές, επίσης , επιτρέπουν τη καλύτερη και πιο βαθιά ψύξη των λιποκυττάρων, επειδή ψύχονται σε όλη την επιφάνειά τους και όχι μόνο σε δύο μικρά τμήματα όπως οι κεφαλές στις συμβατικές κρυολιπολύσεις, προσφέροντας έτσι καλύτερα αποτελέσματα απώλειας λίπους.

Το μηχάνημα στον Standard εξοπλισμό του διαθέτει 5 3D κεφαλές, η μία εκ των οποίων είναι ειδική για διπλοσάγονο (προγούλι). Οι κεφαλές είναι σχεδιασμένες ούτως ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος. 

Τρόπος λειτουργίας

Έρευνες έχουν αποδείξει  ότι όταν το λιποκύτταρο υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, προκαλείται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (η λεγόμενη απόπτωση).

Η διαδικασία επιτυγχάνεται σε 3 φάσεις

Η δράση των κεφαλών της συσκευής είναι τρισδιάστατη. Εφαρμόζουν τοπικά στο λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (1η φάση)

Επιτυγχάνεται έτσι ισχυρή ψύξη (έως -14 βαθμούς Κελσίου) μέσω της οποίας τα λιποκύτταρα οδηγούνται στην αποδόμησή τους (2η φάση). Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος (3η φάση).

Είναι σημαντικό ότι καθώς καταστρέφονται τα λιποκύτταρα, οι περιβάλλοντες ιστοί παραμένουν ανεπηρέαστοι, καθώς τα νεύρα, τα αγγεία, οι μύες και το δέρμα δεν είναι αντίστοιχα ευαίσθητα στο ψύχος όπως το λίπος.  Το τελικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σε 2   με 3 μήνες. Σε περίπτωση που το βάρος ενός ατόμου αυξηθεί μελλοντικά, η κατανομή του λίπους θα γίνει με μεγαλύτερη ομοιομορφία. 

Είναι μια ασφαλής, αποτελεσματική, άνετη και γρήγορη θεραπεία

Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας

Προκαλεί μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων

Προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους έως 30% στο σημείο εφαρμογής.

Ισχυρή υποπίεση έως 90 kPA

Cavitation

Το Cavitation (σπηλαίωση) είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Με την Σπηλαίωση – Cavitation καταστρέφονται τα λιποκύτταρα μέσω υπερήχων χαμηλής συχνότητας (40 ΚΗz). Η ενέργεια  των υπέρηχων συμβάλει στον σχηματισμό φυσαλίδων αέρα μέσα στα λιποκύτταρα. Η διόγκωση και τελικά η «έκρηξη» της φυσαλίδας οδηγεί σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση). Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το λιωμένο λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος. Τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται δεν μπορούν να αναγεννηθούν και έτσι τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, με την προϋπόθεση ότι ακολουθείται μία ισορροπημένη διατροφή.

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Με τις πολυπολικές ραδιοσυχνότητες της συσκευής μεταφέρεται θερμότητα υποδερμικά, στους ιστούς του δέρματος με αποτέλεσμα η θερμική ενέργεια να παρακινεί τους ινοβλάστες να παράξουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη βελτιώνοντας την ποιότητα του δέρματος ,συσφίγγοντας τους ιστούς και λειαίνοντας την επιδερμίδα. Οι συσκευή διαθέτει δύο διαφορετικές κεφαλές, για πρόσωπο και σώμα. 

Lipolaser

Το Lipolaser, χρησιμοποιεί χαμηλής ενέργειας ακτίνες λέιζερ μήκους 650 n.m. Δρα κατευθείαν στον υποδόριο λιπώδη ιστό. Με την ενέργεια του λέιζερ που εφαρμόζουμε με ειδικά laser pads στην πάσχουσα περιοχή διασπώνται τα αποθηκευμένα πλεονάζοντα λιποκύτταρα αλλάζοντας την κυτταρική τους χημεία. Συγκεκριμένα, οι ακτίνες φωτός παρεμβαίνουν στα λιποκύτταρα, με αποτέλεσμα την μετατροπή των μεγάλων μορίων των τριγλυκεριδίων σε μικρά μόρια ελεύθερων λιπαρών οξέων και γλυκερόλης. Αυτά τα μόρια είναι αρκετά μικρά για να διαπεράσουν την κυτταρική μεμβράνη και έτσι μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας να αποβληθούν από τον οργανισμό ή μέρος αυτών να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο  τον οργανισμό ως καύσιμη πηγή ενέργειας. Αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η μείωση πόντων, η αισθητή μείωση της κυτταρίτιδας καθώς και η συνολική βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας στην περιοχή που εφαρμόστηκε. Σημαντικό είναι πως η ενέργεια του λέιζερ δεν επηρεάζει το δέρμα, τα νεύρα, τα αγγεία και τους υγιείς ιστούς.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου τροφοδοσίας ισχύος, που λειτουργεί πιο σταθερά και με περισσότερη ασφάλεια.

Διαθέτει ειδικό σύστημα ώστε να μην αποσπώνται οι κεφαλές κατά τη θεραπεία.

Έξυπνη αναγνώριση της πρίζας επαγωγής, εισαγάγετε λάθος εξάρτημα και εμφανίζεται αυτόματα προειδοποίηση συναγερμού για να αποφευχθεί οποιοδήποτε λάθος.

Η κεφαλές ψύξης είναι κατασκευασμένες από μαλακό υλικό σιλικόνης για να είναι πιο άνετη η θεραπεία.

Όταν το σύστημα ψύξης ξεκινάει ή σταματάει, κυκλοφορεί αυτόματα νερό για 1 λεπτό για να εξασφαλίσει ψύξη και διάχυση της θερμότητας.

Διαθέτει σύστημα προστασίας της κεφαλής ψύξης από απότομη αλλαγή και ακραία αύξηση θερμοκρασίας

Δυναμικός έλεγχος της  θερμοκρασίας περιβάλλοντος σε πραγματικό χρόνο υπό συνθήκες λειτουργίας της κεφαλής ψύξης.

Η μονάδα ψύξης διαθέτει μονάδα ασφαλείας που προστατεύει από τον παγετό και ρυθμίζει τη θερμοκρασία αυτόματα

Η μονάδα ψύξης νερού χρησιμοποιεί μια αντλία νερού υψηλής ροής για να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότητα της ψύξης του νερού

Ο αγωγός νερού διαθέτει σύστημα ασφαλείας.  Όταν η κυκλοφορία του νερού δεν είναι ομαλή, μπορεί αυτόματα να σταματήσει να λειτουργεί για να διασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία.

Leave a Comment

Subscribe

A lead capture sample form

Τηλέφωνο : 694.51.81.776

E-mail: info@mediteclab.gr