3D Cryolistic System

Το πολυμηχάνημα 3D Cryolistic System είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα αντιμετώπισης τοπικού πάχους ,κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

Διαθέτει λειτουργία Κρυολιπόλυσης 3D, cavitation και ραδιοσυχνοτήτων (RF).

Η 3D Cryolipolisis είναι από τις πιο δημοφιλής μεθόδους για την μείωση του λίπους η οποία επιτυγχάνεται με την ελεγχόμενη παρατεταμένη έκθεση των λιποκυττάρων σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε την νέκρωσή των λιποκυττάρων και την απομάκρυνσή τους, μέσω της λέμφου. Η μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων είναι μόνιμη. Η θερμοκρασία ψύξης της συσκευής φτάνει έως  -14 βαθμούς Κελσίου.

Η νέα τεχνολογία 3D Κρυολιπόλυσης υπερέχει της συμβατικής μεθόδου καθώς προσφέρει δυνατότητα τρισδιάστατης κρυογλυπτικής με την χρήση των ειδικών κεφαλών που μπορούν να δράσουν στα περισσότερα σημεία του σώματος. Οι κεφαλές αυτές, επίσης , επιτρέπουν την καλύτερη και πιο βαθιά ψύξη των λιποκυττάρων, επειδή ψύχονται σε όλη την επιφάνειά τους και όχι μόνο σε δύο μικρά τμήματα όπως οι κεφαλές στις συμβατικές κρυολιπολύσεις, προσφέροντας έτσι καλύτερα αποτελέσματα απώλειας λίπους.

Το μηχάνημα στον Standard εξοπλισμό του διαθέτει 2 3D κεφαλές οι οποίες έχουν ενσωματωμένες οθόνες αφής για τον εύκολο και ασφαλή χειρισμό τους. ( Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον κεφαλών.) Οι ψυχόμενες κεφαλές είναι καλυμμένες με ειδικό anti-frizzing υλικό, με το οποίο η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής, χωρίς κανέναν κίνδυνο κρυοπαγημάτων και χωρίς μώλωπες.

Τρόπος λειτουργίας

Έρευνες έχουν αποδείξει  ότι όταν το λιποκύτταρο υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, προκαλείται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (η λεγόμενη απόπτωση).Η διαδικασία επιτυγχάνεται σε 3 φάσειςΗ δράση των κεφαλών της συσκευής είναι τρισδιάστατη. Εφαρμόζουν τοπικά στο λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (1η φάση)Επιτυγχάνεται έτσι ισχυρή ψύξη (έως -12 βαθμούς Κελσίου) μέσω της οποίας τα λιποκύτταρα οδηγούνται στην αποδόμησή τους (2η φάση). Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος (3η φάση).Είναι σημαντικό ότι καθώς καταστρέφονται τα λιποκύτταρα, οι περιβάλλοντες ιστοί παραμένουν ανεπηρέαστοι, καθώς τα νεύρα, τα αγγεία, οι μύες και το δέρμα δεν είναι αντίστοιχα ευαίσθητα στο ψύχος όπως το λίπος.  

  • Είναι μια ασφαλής, αποτελεσματική, άνετη και γρήγορη θεραπεία
  • Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας
  • Προκαλεί μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων
  • Προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους από 25% έως 40% στο σημείο εφαρμογής και σύσφιξη του δέρματος.
  • Ισχυρή υποπίεση (έως 90 kPA).

Cavitation

Το Cavitation (σπηλαίωση) είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Με την Σπηλαίωση – Cavitation καταστρέφονται τα λιποκύτταρα μέσω υπερήχων χαμηλής συχνότητας (40 ΚΗz). Η ενέργεια  των υπέρηχων συμβάλει στον σχηματισμό φυσαλίδων αέρα μέσα στα λιποκύτταρα. Η διόγκωση και τελικά η «έκρηξη» της φυσαλίδας οδηγεί σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση). Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το λιωμένο λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος. Τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται δεν μπορούν να αναγεννηθούν και έτσι τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, με την προϋπόθεση ότι ακολουθείται μία ισορροπημένη διατροφή.

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Με τις πολυπολικές ραδιοσυχνότητες της συσκευής μεταφέρεται θερμότητα υποδερμικά, στους ιστούς του δέρματος με αποτέλεσμα η θερμική ενέργεια να παρακινεί τους ινοβλάστες να παράξουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη βελτιώνοντας την ποιότητα του δέρματος ,συσφίγγοντας τους ιστούς και λειαίνοντας την επιδερμίδα. Οι συσκευή διαθέτει δύο διαφορετικές κεφαλές, για πρόσωπο και σώμα. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου τροφοδοσίας ισχύος, που λειτουργεί πιο σταθερά και με περισσότερη ασφάλεια.

Διαθέτει ειδικό σύστημα ώστε να μην αποσπώνται οι κεφαλές κατά τη θεραπεία.

Έξυπνη αναγνώριση της πρίζας επαγωγής, εισαγάγετε λάθος εξάρτημα και εμφανίζεται αυτόματα προειδοποίηση συναγερμού για να αποφευχθεί οποιοδήποτε λάθος.

Η κεφαλή ψύξης είναι επικαλυμμένη από ειδικό anti-frizzing υλικό, με το οποίο η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής, χωρίς κανέναν κίνδυνο κρυοπαγημάτων και χωρίς μώλωπων.

Όταν το σύστημα ψύξης ξεκινάει ή σταματάει, κυκλοφορεί αυτόματα νερό για 1 λεπτό για να εξασφαλίσει ψύξη και διάχυση της θερμότητας.

Διαθέτει σύστημα προστασίας της κεφαλής ψύξης από απότομη αλλαγή και ακραία αύξηση θερμοκρασίας

Η μονάδα ψύξης διαθέτει μονάδα ασφαλείας που προστατεύει από τον παγετό και ρυθμίζει τη θερμοκρασία αυτόματα

Η μονάδα ψύξης νερού χρησιμοποιεί μια αντλία νερού υψηλής ροής για να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότητα της ψύξης του νερού

 

Leave a Comment

Subscribe

A lead capture sample form

Τηλέφωνο : 694.51.81.776

E-mail: info@mediteclab.gr