Cryolipolisis multifunction platform

Πλεονεκτήματα:
1. Καλή απόδοση, υψηλή σταθερότητα, καλή αποτελεσματικότητα
2. Γρήγορο αδυνάτισμα, μετά από μια θεραπεία που θα δει το αποτέλεσμα
3. Γρήγορη παράδοση, 2-3 ημέρες μετά την πληρωμή
4. Όρος αποστολής: DHL / FedEx / EMS / UPS
5. Προσαρμοσμένη, μπορεί να τοποθετήσει το λογότυπο του πελάτη στο μηχάνημα
6. Συσκευασία ασφαλείας: μηχανή τυλιγμένη με αφρό PE και τοποθετημένη σε ξύλινη θήκη

Τεχνολογία

Cryo

Καθώς τα τριγλυκερίδια στα λίπη θα μετατραπούν σε στερεά σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ψύξης για να στοχεύει επιλεκτικά τις διογκώσεις λίπους και να εξαλείψει τα λιπώδη κύτταρα μέσω μιας σταδιακής διαδικασίας που δεν βλάπτει τους περιβάλλοντες ιστούς, μειώνοντας το επιπλέον λίπος. Όταν τα λιπώδη κύτταρα εκτίθενται σε ακριβή ψύξη, ενεργοποιούν μια διαδικασία φυσικής απομάκρυνσης που βαθμιαία μειώνει το πάχος του λιπαρού στρώματος. Και τα λιπώδη κύτταρα στην περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία απομακρύνονται απαλά μέσα από τη φυσιολογική διαδικασία του μεταβολισμού του οργανισμού, για την εξάλειψη του επιπλέον λίπους.

40K σπηλαίωση λίπους κυτταρίτιδα
Ισχυρή κεφαλή εκρηκτικού ηχητικού κύματος, με ισχυρή ηχητική κυματομορφή, ισχυρό ηχητικό κύμα 40KHz μπορεί να εκπέμπεται στο ανθρώπινο σώμα για να προσβάλει τα κύτταρα του λίπους έντονα και να προκαλέσει κίνηση τριβής μεταξύ των λιποκυττάρων. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αποτελεσματική κατανάλωση θερμίδων και υγρασίας στα λιποκύτταρα και μειώστε το μέγεθος των κυττάρων λίπους. Επιπλέον, οι κραδασμοί των ηχητικών κυμάτων μπορεί να προκαλέσουν έντονη επίδραση των λιπωδών κυττάρων για να τα εξουδετερώσουν στιγμιαία, να μειώσουν την ποσότητα των λιποκυττάρων και έτσι να επιτύχουν τα αποτελέσματα της απομάκρυνσης του λίπους.

Πολυφωνική ραδιοσυχνότητα 5Mhz
Η ραδιοσυχνότητα είναι ένα είδος ηλεκτρομαγνητικού κύματος υψηλής συχνότητας, μπορεί να διεισδύσει στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό μέσω του λιπαρού στρώματος, να πάρει θερμότητα σε βαθύ δέρμα και στη συνέχεια να επιταχύνει την αναγέννηση και την ανακατασκευή του δέρματος. Η RF μπορεί να παράγει ενέργεια με σύνθετη αντίσταση από το δέρμα, η οποία μπορεί να αυξήσει τη θερμοκρασία της λιπαρής στιβάδας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και αυτή η θερμότητα θα δράσει επίσης στο κολλαγόνο στο στρώμα του χόρτου. Το κολλαγόνο στο στρώμα του χόρτου θα συρρικνωθεί αμέσως μετά την άνοδο της θερμοκρασίας και τον πολλαπλασιασμό του νέου κολλαγόνου, έτσι ώστε να επιτευχθεί η επίδραση της δερματικής έλξης, της βελτίωσης της μελάγχρωσης, της λεύκανσης του δέρματος και της αφαίρεσης των ρυτίδων.Η ραδιοσυχνότητα είναι ένα είδος ηλεκτρομαγνητικού κύματος υψηλής συχνότητας μπορεί να διεισδύσει στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό μέσω του λιπαρού στρώματος, να πάρει θερμότητα στο βαθύ δέρμα και στη συνέχεια να επιταχύνει την αναγέννηση και την ανακατασκευή του δέρματος. Η RF μπορεί να παράγει ενέργεια με σύνθετη αντίσταση από το δέρμα, η οποία μπορεί να αυξήσει τη θερμοκρασία της λιπαρής στιβάδας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και αυτή η θερμότητα θα δράσει επίσης στο κολλαγόνο στο στρώμα του χόρτου.

Το κολλαγόνο στο στρώμα του δέρματος θα συρρικνωθεί αμέσως μετά την άνοδο της θερμοκρασίας και τον πολλαπλασιασμό του νέου κολλαγόνου, έτσι ώστε να επιτευχθεί η επίδραση της έλξης του δέρματος, της βελτίωσης της χρωματισμού, της λεύκανσης του δέρματος και της αφαίρεσης των ρυτίδων.
Lipolaser
Η λιπολυσία με λέιζερ αυξάνεται σε δημοτικότητα ως διαδικασία για την κοιλιά, τα χέρια, τα στήθη, τους γοφούς και τους εξωτερικούς μηρούς καθώς και τις μικρότερες περιοχές του σώματος, όπως ο επαναπροσδιορισμός της γραμμής του σαγονιού, του λαιμού και της περιοχής του πηγσού. Αυτός φέρνει λιγότερους κινδύνους από ότι η παραδοσιακή λιποαναρρόφηση μια λιγότερο επεμβατική χειρουργική διαδικασία που απαιτεί λιγότερες ασθένειες και οδηγεί σε λιγότερες ουλές. Χρησιμοποιούμε λιποαναρρόφηση με λέιζερ μετά από υγρή λιποαναρρόφηση για να σφίξουμε το δέρμα.

Μετά την κρυοθεραπεία, ποια είναι η αντίδραση;
Η θεραπεία είναι μη επεμβατική, ο ασθενής μπορεί να μετακινηθεί αμέσως, όπως η εργασία και η άσκηση.
Το θεραπευμένο μέρος μπορεί να γίνει κόκκινο και να διαρκέσει μερικά λεπτά ή ώρες, αυτό το κομμάτι ακόμη και θα μώλωσε, αλλά μετά από εβδομάδες, θα πεθάνει.

Πονάει ?

Οι περισσότεροι από τους ασθενείς θα αισθάνονται άνετα!
Κατά τη διάρκεια της κλινικής δοκιμής, κανείς δεν χρειάζεται ναρκωτικά ή αναλγητικά, κανονικά, μπορούν να διαβάσουν ελεύθερα και μπορούν
να εργάζεστε με τον υπολογιστή, να ακούτε μουσική, να χαλαρώνετε.

Πόσο καιρό θα διαρκέσει το θεραπευτικό αποτέλεσμα;
Στους ασθενείς που αποθέτουν λίπος επιβραδύνουν την αντίδραση, τα πειράματά μας αποδεικνύονται ότι η θεραπευτική δράση μπορεί να διαρκέσει τουλάχιστον ένα χρόνο.

Subscribe

A lead capture sample form

Τηλέφωνο : 694.51.81.776

E-mail: info@mediteclab.gr