Cryolistic 4

Cryolistic 4

Το Cryolistic 4 είναι ένα πολυμηχάνημα που διαθέτει τέσσερις από τις πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές μεθόδους αντιμετώπισης του τοπικού πάχους ,της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Συνδυάζει 4 διαφορετικές τεχνολογίες   Κρυολιπόλυσης ,lipolaser, cavitation και Πολυπολικές Ραδιοσυχνότητες(RF). Διαθέτει 4 κεφαλές Κρυολιπόλυσης.

Κρυολιπόλυση

Η  Κρυολιπόλυση είναι από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για την μείωση του τοπικού λίπους (καταστροφή λιποκυττάρων)  η οποία επιτυγχάνεται με την ελεγχόμενη παρατεταμένη έκθεση των λιποκυττάρων σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κάτω του μηδενός, έτσι ώστε να επιτευχθεί η νέκρωσή και η απομάκρυνσή τους μέσω της λέμφου .Η μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων είναι μόνιμη. Διαθέτει τέσσερεις κεφαλές (δύο μεγάλες ,δύο μεσαίες) που η καθεμιά τους διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη αφής για τον έλεγχο των λειτουργιών της. Η θερμοκρασία ψύξης φτάνει εώς τους -14 βαθμούς Κελσίου.

Τρόπος λειτουργίας

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι όταν το λιποκύτταρο υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, προκαλείται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (η λεγόμενη απόπτωση). Στη συνέχεια, τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Το παραπάνω επιτυγχάνεται σε τρείς φάσεις:

  • Οι κεφαλές εφαρμόζονται συγχρόνως στο λιπώδη ιστό της επιθυμητής περιοχής και με υποπίεση το φέρουν εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (1η φάση) 
  • Το λίπος ψύχεται στους 0 με -14 βαθμούς (2η φάση)
  • Το λίπος καταστρέφεται από το ψύχος και έχουμε απόπτωση του και απορρόφηση του από τον οργανισμό, το οποίο θα αποβληθεί μέσω του λεμφικού συστήματος με φυσικό τρόπο (3η φάση)

Lipolaser         

Το Lipolaser, χρησιμοποιεί χαμηλής ενέργειας ακτίνες λέιζερ μήκους 650 n.m. Δρα κατευθείαν στον υποδόριο λιπώδη ιστό. Με την ενέργεια του λέιζερ που εφαρμόζουμε με ειδικά laser pads στην πάσχουσα περιοχή διασπώνται τα αποθηκευμένα πλεονάζοντα λιποκύτταρα αλλάζοντας την κυτταρική τους χημεία. Συγκεκριμένα, οι ακτίνες φωτός παρεμβαίνουν στα λιποκύτταρα, με αποτέλεσμα την μετατροπή των μεγάλων μορίων των τριγλυκεριδίων σε μικρά μόρια ελεύθερων λιπαρών οξέων και γλυκερόλης. Αυτά τα μόρια είναι αρκετά μικρά για να διαπεράσουν την κυτταρική μεμβράνη και έτσι μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας να αποβληθούν από τον οργανισμό μας ή μέρος αυτών να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο μας τον οργανισμό ως καύσιμη πηγή ενέργειας. Αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η μείωση πόντων, η αισθητή μείωση της κυτταρίτιδας καθώς και η συνολική βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας στην περιοχή που εφαρμόστηκε η θεραπεία. Σημαντικό είναι πως η ενέργεια του λέιζερ δεν επηρεάζει το δέρμα, τα νεύρα, τα αγγεία και τους υγιείς ιστούς.

Cavitation

Το Cavitation (σπηλαίωση) είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Με την Σπηλαίωση – Cavitation καταστρέφονται τα λιποκύτταρα μέσω υπερήχων χαμηλής συχνότητας (40 ΚΗz). Η ενέργεια  των υπέρηχων συμβάλει στον σχηματισμό φυσαλίδων αερίου μέσα στα λιποκύτταρα. Η διόγκωση και τελικά η «έκρηξη» της φυσαλίδας οδηγεί σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση). Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το λιωμένο λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό. Τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται δεν μπορούν να αναγεννηθούν και έτσι τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, με την προϋπόθεση ότι ακολουθείται μία ισορροπημένη διατροφή.

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Με τις πολυπολικές ραδιοσυχνότητες της συσκευής μεταφέρεται θερμότητα υποδερμικά, στους ιστους του δέρματος με αποτέλεσμα η θερμική ενέργεια να παρακινεί τους ινοβλάστες να παράξουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη βελτιώνοντας την ποιότητα του δέρματος ,συσφίγγοντας τους ιστούς και λειαίνοντας την επιδερμίδα. Οι συσκευή διαθέτει δύο διαφορετικές κεφαλές, για πρόσωπο και σώμα. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου τροφοδοσίας ισχύος, που λειτουργεί πιο σταθερά και με περισσότερη ασφάλεια.

Διαθέτει ειδικό σύστημα ώστε να μην αποσπώνται οι κεφαλές κατά τη θεραπεία.

Έξυπνη αναγνώριση της πρίζας επαγωγής, εισαγάγετε λάθος εξάρτημα και εμφανίζεται αυτόματα προειδοποίηση συναγερμού για να αποφευχθεί οποιοδήποτε λάθος.

Όταν το σύστημα ψύξης ξεκινάει ή σταματάει, κυκλοφορεί αυτόματα νερό για 1 λεπτό για να εξασφαλίσει ψύξη και διάχυση της θερμότητας.

Διαθέτει σύστημα προστασίας της κεφαλής ψύξης από απότομη αλλαγή και ακραία αύξηση θερμοκρασίας

Η μονάδα ψύξης διαθέτει μονάδα ασφαλείας που προστατεύει από τον παγετό και ρυθμίζει τη θερμοκρασία αυτόματα

Η μονάδα ψύξης νερού χρησιμοποιεί μια αντλία νερού υψηλής ροής για να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότητα της ψύξης του νερού

Ο αγωγός νερού διαθέτει σύστημα ασφαλείας.  Όταν η κυκλοφορία του νερού είναι ανώμαλη, μπορεί αυτόματα να σταματήσει να λειτουργεί για να εξασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία.

Leave a Comment

Subscribe

A lead capture sample form

Τηλέφωνο : 694.51.81.776

E-mail: info@mediteclab.gr