Ozone Steam Capsule

Ο συνδυασμός ατμού και υπέρυθρης ακτινοβολίας ενισχύει την βαθιά αποτοξίνωση και την καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών των καλλυντικών.

Κατάλληλο για χρήση σχεδόν σε οποιαδήποτε τοποθεσία, όπως:

Υγεία & Φυσική Κατάσταση, Αθλητικοί Σύλλογοι, Θεραπείες, Ξενοδοχεία & Εταιρείες.

Αφήστε τους ανθρώπους σας να απολαύσουν την εμπειρία της χαλάρωσης του πολυτελούς Spa Capsule.

Αφήστε τους να εισέλθουν στο χώρο της πολυτελής κάψουλας Spa και να ξεφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα της καθημερινοτητας στο προσομοιωμένο περιβάλλον της ευτυχίας ,αναζωογόνησης και χαλαρωσης.

Απολαύστε τα αξιοθέατα και τις μυρωδιές της φύσης. Ακούστε καταπραϋντική μουσική ενώ λαμβάνετε μασάζ με ζεστό νερό – αφήστε το μυαλό σας να χαλαρώσει και να σας ταξιδέψει.

Λειτουργίες και αποτέλεσμα

  1. Πίνακας ελέγχου DVD, LCD (πλήρης έλεγχος υπολογιστή)

Ο μεγάλος πίνακας LCD που είναι τοποθετημένος στη μπανιέρα, λειτουργεί με εύκολο και έξυπνο τρόπο.

  1. Υπέρυθρη Θεραπεία

Με τη χρήση υπέρυθρου φωτός, μπορει άμεσα να τονώσει το δέρμα σε βάθος ώστε να επιταχύνει την καύση λίπους, επιτυγχάνοντας έτσι τον στόχο της απώλειας βάρους και της αναδιαμόρφωσης του σωματος. Η υπέρυθρη ακτινοβολία , επιταχύνουν την κίνηση των μορίων στο εσωτερικό του σώματος, αυξάνοντας με αυτον το τροπο την ταχύτητα της ροής του αίματος και της λειτουργίας του μεταβολισμού.Αυτο θα εχει ως αποτελεσμα την αύξηση της θερμοκρασιας του σώματος και την δημιουργια ιδρώτα μεσω του οποίου αποβάλλονται τα λίπη και τα βαρέα μεταλλα .

  1. Σάουνα ντους με ατμό

Μπορεί να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος ,τωμν λεμφαδένων και την αποτοξίνωση.Η δράση της σάουνας αυξανει την εφίδρωση και συνιστάται για το αδυνάτισμα. Εχει αποτελέσματα όπως το άνοιγμα των πόρων του δέρματος, την αποβολή τοξινών και τη περιποίηση του δέρματος. Είναι χρήσιμο για ρυθμίσεις των λειτουργιών του σωματος, αντιγήρανση, καλλωπισμό του δέρματος, απώλεια βάρους και σωματική ανάπτυξη.

  1. Αρωματοθεραπεία (ατμόλουτρο)

Με το αιθέριο έλαιο που εφαρμόζεται, δημιουργεί μια αρωματική ατμόσφαιρα, η οποία μπορεί να χαλαρώσει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό σας. Έτσι σας επιτρέψει να ανακάμψετε από την κόπωση και την ένταση.

  1. Ντους ψεκασμού

Με το ψεκασμό νερού, μπορεί να κάνει μασάζ σε κάθε ίντσα του δέρματος

  1. Jacuzzi

Αυτή η κάψουλα είναι επίσης μια καλή μπανιέρα με μασάζ νερού. Περιέχει υψηλή ροή νερού και οξυγόνου. Οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να κάνουν λουτρό φυσαλίδων και να χαλαρώσουν τους μυς.

  1. Χρωματοθεραπεία

Η χρωματοθεραπεία παρέχει την αποτελεσματική μείωση του στρες , χαλάρωση και τη βελτίωσης της κατάστασης του δέρματος από ιατρική άποψη.

  1. Μουσικοθεραπεία, σύστημα οικιακού κινηματογράφου

Με τη συσκευή αναπαραγωγής DVD, η ειδική μουσική SPA σάς δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε τόσο το σώμα σας όσο και να αποκαταστήσετε την ενέργειά σας ενώ ακούτε τη μελωδία.

  1. Αερας για το πρόσωπο

Κανονικά οι άνθρωποι που βρίσκονται σε σάουνα για μεγάλο χρονικό διάστημα αισθάνονται άβολα επειδή ο αέρας είναι πολύ ζεστός και δεν μπορούν να αναπνεύσουν. Αυτή η μονάδα καλύπτει μόνο το σώμα το κεφαλι είναι ελεύθερο και ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας παρέχει ιονισμένη ,δροσερή ,αναζωογονητική αύρα. Το δροσερό αεράκι φυσάει άμεσα στο πρόσωπό σας για να μειώσει τη θερμοκρασία του, διατηρώντας το κεφάλι σας σε ένα δροσερό και φρέσκο περιβάλλον ανά πάσα στιγμή.

  1. Αποστείρωση με όζον

Η πλήρης αυτόματη αποστείρωση με το όζον εγγυάται την ασφάλεια και την εξυγίανση. Συνιστώμενη χρήση μετά από κάθε θεραπεία.

11: Δονητικό μασάζ

Το δονητικό στρώμα χαλαρώνει την πλάτη και τα πόδια των δύσκαμπτων μυών, απαλήνει την καταπόνηση των μυών και των νευρικών ιστών για να επιτευχθεί απόλυτη χαλάρωση.

Βασική αρχή μασάζ κραδασμών:

Εξαλείφει το άγχος

Μειώνει τον πόνο των μυών.

Βελτιώνειτην κυκλοφορία του αίματος στις αρθρώσεις και παρέχει θρεπτικές ουσίες ώστε να επιταχύνει την αποβολή των επιβλαβων ουσιών

Βοηθάει το αίμα να επιστρέψει στην καρδιά, μετριάζοντας την πίεση της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος, να αντισταθμίσει τις κακές επιπτώσεις λόγω έλλειψης άσκησης και μυϊκής ατροφίας

Leave a Comment

Subscribe

A lead capture sample form

Τηλέφωνο : 694.51.81.776

E-mail: info@mediteclab.gr