ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Mediteclab, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το Εξωτερικό με αντικείμενο την Εισαγωγή  και Κατασκευή μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας για τους τομείς της Ιατρικής και της Αισθητικής. Διαθέτουμε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών στην Ευρώπη και στην Ασία, προκειμένου να παρέχουμε στον κάθε επαγγελματία του χώρου, αξιόπιστα μηχανήματα υψηλής ποιότητας κατασκευής με την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Στόχος μας πέρα από την υψηλή ποιότητα είναι να διασφαλίσουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, συγκρίσιμες με εκείνες των ασιατικών χωρών, ούτως ώστε ο κάθε επαγγελματίας να μπορεί να αποσβέσει την όποια του αγορά το συντομότερο δυνατό, χωρίς να αποτελεί ρίσκο η κάθε του επένδυση.  Για αυτό η Mediteclab, υποστηρίζει όλους τους νέους ή μη επαγγελματίες και επιχειρηματίες προσφέροντάς τους εξατομικευμένες λύσεις για την ανάπτυξη και την επίτευξη των επαγγελματικών τους σχεδίων.

Σημαντικό είναι πως οι άνθρωποι της Mediteclab , μένουν δίπλα σε κάθε της Πελάτη για να του μεταφέρουν την τεχνογνωσία, για να τον εκπαιδεύσουν σωστά για την κάθε νέα τεχνολογία, αλλά και για να έχει μετά την πώληση ένα αξιόπιστο Service.

Subscribe

A lead capture sample form

Τηλέφωνο : 694.51.81.776

E-mail: info@mediteclab.gr